Vill du bli stödmedlem 150 kr/år  Swish: 123 207 33 11

Om oss

Vi tillhör riksorganisationen Unizon, som samlar över  140 kvinnojourer, tjejjourer och ungdomsjourer i hela landet.

Kvinnojouren Olivia kan du ringa om du vill tala med någon om dina upplevelser eller om det är något du vill fråga om. Vi lyssnar på dig och stödjer dig i din situation. Vi som svarar i telefonen har god förståelse och erfarenhet av möten med kvinnor och barn som utsatts för alla former av våld. Det kan handla om en enskild våldshändelse eller kränkningar vid upprepade tillfällen. Förövaren kan vara din partner eller en annan för dig känd eller okänd person. En ideell partipolitisk obunden organisation. Verkar i Håbo kommun sedan 1985

Skyddat boende

Varje kvinna och eventuella medföljande barn, bor i lägenhet. Vår lägenhet är trivsamt och hemtrevligt inredd för att så långt det är möjligt ge känslan av ett familjärt hem. Vårt boende innehåller ett stort utbud av böcker, filmer och leksaker. 

Våld i nära relation

Hur kan Du hjälpa?

Kom ihåg att du kan behöva fråga flera gånger då det inte är ovanligt att personer som lever med våld i sin nära relation upplever rädsla, skuld och skam över det inträffade, men även för att de väljer att fortsätta relationen med sin partner.

Skriv till oss

Kvinnojouren Olivia
Box , 746 51 Bålsta
olivia.jour@hotmail.com

Ring oss

073-62403 09

Alla dagar 09:00-21:00