Stödföretag

Vi är en ideell organisation som samarbetar med flera olika företag och organisationer, stort tack för era bidrag till vår verksamhet!


Vill du och ditt företag också vara med och hjälpa till? Genom att köpa ett sponsringspaket?

Kontakta oss på: olivia.jour@hotmail.com

Hjälp oss hjälpa!

Tack vare Din gåva kan vi ge kvinnorna och barnen presentkort, biokort eller köpa något fint till det skyddade boendet - varenda krona hjälper.

Kvinnojouren OliviaStöd oss

Som aktiv medlem är du med i vår verksamhet som volontär och stöttar med det du vill, kan och önskar. Du arbetar ideellt, utan lön - men har förmåner som gratis utbildningar och andra aktiviteter som vi hoppas skall bidra till att uppdraget ger positiv feedback på ditt ideella engagemang. Din insats är oerhört värdefull och den ska vi vårda och värna om.

Uppgifter

Uppgifter som volontär är att ha olika ansvarsområden i verksamheten. Som volontär behöver du också vara minst 18 år. Dina uppgifter anpassas efter dina önskemål och de behov som finns i verksamheten. Som volontär kan du arbeta som jourkvinna. Personlig lämplighet är något vi tar i beaktning vid rekrytering av jour/volontär kvinnor. Du behöver uppvisa ett belastningsregister från polisen (kuvertet lämnas in oöppnat), dokument kan du hämta här: www.rikspolisstyrelsen.se

Du kommer genomföra en grundutbildning via vårt förbund Unizon för att godkännas som jourkvinna/volontär. Det är ett plus om du har erfarenhet från liknande socialt arbete, olika kulturer, språkkunskaper utöver svenska och engelska - men det är inget krav. Exempel på uppgifter är att vara stödperson till kvinnor och barn i vårt boende samt att ha jourtelefonen vid några tillfällen/månad. Dina uppgifter anpassas efter dina önskemål och de behov som finns i verksamheten. Du behöver kunna avsätta ca. 4-6 timmar ideellt/månad som jourkvinna.

  • Hur blir jag volontär/jourkvinna

Skriv gärna en rad om dig själv till oss till olivia.jour@hotmail.com

  • Stödmedlem

Som stödjande medlem hos oss stödjer du vårt arbete och har möjlighet att delta i föreningens medlemsaktiviteter, medlemsutbildningar, övriga medlemsevenemang samt att vara med att föra din talan vid årsmöten.

Som stödmedlem betalar du en årsavgift på 150 kr och har på så vis även rösträtt på årsmötet.

Stödmedlem blir du genom att sätta in 150 kr på:

  • Uppgifter

Allt du behöver göra är att betala in medlemsavgift.

  • Hur blir jag medlem
  1. Betala in medlemsavgiften på 150kr/år.
    Bankgiro: 289-0143
    Swish: 123 207 3310